HOMEPAGE TYRA
JETPower Exhaust is onze lijn High Performancedempers voor USA Cars & Trucks

Goede kwaliteit tegen gunstige prijzen, levering uit voorraad.


- Glass Packs (model Cherry Bomb) verschillende lengtes, aansluitingen in 2", 2 1/4" en 2 1/2"
Diepe High Performance Sound voor een budgetprijs.
Tevens in mild offset, direct passende vervanging voor de orginele demper. Omdat de flenzen onder een kleine hoek staan past deze demper direct in plaats van een orginele demper waarvan de flenzen niet in één lijn staan.

- Q-Tone  Een door en door gelaste demper, zware kwaliteit. Een milde Performance Sound en wel met een uiterst efficiente flow. Leverbaar met diverse diameters flens.

- V Power  Een door en door gelaste demper, zware kwaliteit. Voor de liefhebbers van een zware heavy sound. Door uitgekiende reflectietechniek een hoog rendement, geen vermogensverlies ! Ook zeer geschikt als racedemper. Aansluitdiameter 2 1/4", 2 1/2" of 3".

- PowerFlow  Dit is een exacte replica van de Flowmaster 9000 series demper, echter tegen een veel aantrekkelijker prijs. Ook leverbaar voor Truck en '82-'92 Camaro/Firebird.

- Truck dempers: Bovenstaande dempers ook leverbaar als directe vervanging voor Pick Up en Van (o.a. 1 in, 2 uit)

- Turbo Mufflers: Al jarenlang de best verkochte High Performance Demper.  Waarom? Lage tegendruk, fijne sound,  past op bijne elke Amerikaan, alle gangbare flensmaten/offsets en vooral een zeer gunstige prijs.

- Orginele dempers  Naast JETPower High Performance dempers leveren wij ook vele soorten standaard vervangende dempers. Bel voor meer info.


Onze prijs is het bewijs : Wij leveren de beste kwaliteit voor een verassend gunstige prijs. Niet voor niets is ook de vakhandel vaste klant bij ons.


Demperinfo: Hoe klinkt een demper? Een demper klinkt op elke auto anders. Het geluid is o.a. afhankelijk van de positie van de demper (vooraan of achteraan), de compressie van de motor, de cilinderinhoud van de motor, de diameter van de uitlaatbuis en is deze dubbel of enkel.
Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een passend advies geven.

Montage: Geen doe het zelver? Geeft niks, wij monteren ook !
JETPower Exhaust
Our Choice :
JETPower High Performance Mufflers
Fully Welded, Free Flowing, Awesome Sound!
Glass  Packs
(Cherry Bomb)

Q-Tone

V-Power

PowerFlow

enkel in, enkel uit


óók in gepolijst RVS
Headers
Full Length & Shorties


Headers :
De meeste gangbare modellen uit voorraad leverbaar.
Turbo Muffler
2", 2 1/4", 2 1/2" flens