HOMEPAGE TYRA
       Truck en Van Parts
Ook voor de Pick Up's en Vans leveren wij alle op deze site genoemde onderdelen en accessoires.

Tonneau Covers:

Voor de meeste gangbare Pick Up's leveren wij een Hard-Tonneau Cover uit voorraad. Deze zijn standaard uitgerust met o.a. slotset, gasveren en "clamp-on montagesysteem"

 

 

 

 

Retrax Roll Covers:

Hoewel de bovenstaande Hard-Tonneau Covers er bijzonder mooi uitzien kan het soms onpraktisch zijn als u regelmatig grote spullen moet vervoeren. Hiervoor is de Retrax Rollcover de ideale oplossing. Deze afsluitbare Rollcover kan in elke stand geblokkeerd worden, dus volledig geopend of gesloten, maar ook halfopen zodat er grote spullen in de bak passen, zonder dat de Cover in de weg zit. Bediening is kinderlijk eenvoudig. Wij hebben een demomodel in de winkel staan. 

Wij hebben deze Rollcovers voor diverse Pick Up’s op voorraad. Ook zijn na enige aanpassing speciale toepassingen mogelijk.
Complete set voor de meeste Pick Up’s € 1.495,- incl. BTW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Truck Caps:

Truck Caps zijn op bestelling leverbaar. Hoog of laag model, naar wens uitgevoerd met of zonder ramen. De cabinekant kan gesloten worden geleverd met of zonder raam, of met een open verbinding en een afdichtrubber. Verder zijn er nog diverse opties leverbaar: Beklede binnenzijde, verlichting, dakrails enz.

Let op bij aanschaf Truck Cap: Er zijn Fiscale Eisen waaraan uw Pick Up moet (blijven) voldoen indien u gebruikt maakt van een grijs kenteken (bij wegenbelastingvrij is dit niet van toepassing). Deze eisen zijn onder andere: Linker zijraam niet toegestaan (of: blinderen); bij permanente vaste bevestiging: minimale hoogte laadruimte 1.30 m. (geldt alleen bij dubbele cabine); doorgang tussen cabine en laadruimte niet toegestaan (bijvoorbeeld schuifraam, geldt alleen bij dubbele cabine)

High Top

Nieuwe High Tops voor Chevy Van oud model t/m 1995.
Let op: Deze High Tops voldoen aan de minimum stahoogte van 1.70 m. zoals vermeld in de eisen voor een nieuw Camperkenteken.
Deze Tops hebben ruimte voor plaatsing van een TV en hebben een zeer fraaie vormgeving.

Prijs: € 1.200,-

Wij hebben ook:

- Plaatwerk
- Verlichting
- Heldere koplampen en achterlichten
- Grille sets voor Chevy Pick-up (ombouw van 1988-1993 naar 1994-1998  type)
- Bumpers
- Sunvisors
- Bugshields

Grote voorraad - Kleine prijzen

Chevrolet C1500 Silverado
Uitgevoerd met:
- Lund Moonvisor
- Running Boards
- Tonneau Cover
- 17" Velocity Velgen