HOMEPAGE TYRA

Er is momenteel geen vacature.

I.v.m. uitbreiding personeelsbestand zoeken wij een:

Ervaren 1e monteur met APK bevoegdheid

Samen met je collega monteur verricht je alle voorkomende werkzaamheden:
- APK keuringen
- Onderhoud
- Reparatie
- Inbouw motoren
- Buigen en monteren van uitlaatsystemen

Er komen Amerikanen uit alle jaren over de vloeren, klassiekers en de nieuwere modellen, voor eenvoudige reparaties/apk en ook de meer complexe reparaties en storingen. Het is dus van belang dat je thuis bent in de "oude techniek": Je kunt een carburateur goed afstellen en repareren, kunt overweg met ouderwetse contactpuntenontsteking en ook een dynamo reviseren is geen probleem voor je. Daarnaast kun je ook uit de voeten met de nieuwe techniek. Storingen in het motormanagement kun je opsporen en verhelpen.Grote reparaties zoals ingrijpende motorreparaties, differentiëelrevisie en dergelijke komen ook regelmatig voor. Het is dus belangrijk dat je hier in thuis bent of dat je bereid bent je hierin te bekwamen.

Onze diagnose apparatuur en technische informatie is Engelstalig, je moet dus een redelijke kennis van de engelse taal hebben (leesniveau).

Het is hier geen typische "dealerwerkplaats" met veel standaardwerk, nee, hier worden veel "echte" reparaties verricht. Wij zoeken dus een echte topper die van aanpakken weet.  

Wij bieden een uitdagende baan met veel variëteit in de werkzaamheden, flexibele omgang over en weer met veel zelfstandigheid (geboden én verwacht!). Daar hoort natuurlijk een uitstekend salaris bij.

Denk je dat jij de man bent die wij zoeken, neem dan even contact op.

Schrijf naar:
TYRA
t.a.v. Paul Tijsma
Metaalweg 10
3751 LS  Bunschoten
of bel even: 033 - 298 3990 (vraag naar Paul Tijsma)
We kunnen dan een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek.